Retouren – LuxuriousLocks.nl

Retouren


Op Luxurious Locks is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten ons uitgangspunt. Het is daarom dat wij al onze producten leveren met een 100% tevredenheid-garantie. Dit betekent dat je de door jou bestelde producten tot 14 dagen na ontvangst nog kunt retourneren zonder opgaaf van reden.

Mocht je onverhoopt gebruik willen maken van deze regeling dan dien je de producten in nieuwstaat en originele verpakkingen retour te zenden en het retourformulier volledig ingevuld bij te voegen. Voor dit retourformulier kun je contact met ons opnemen. 

Het retourneren van hygiëne goederen is niet toegestaan. Deze zendingen kunnen niet in behandeling worden genomen. Wanneer de zegel van een product wordt verbroken kun je het product niet meer retour sturen. 

Zodra we het pakketje hebben ontvangen storten we direct het verschuldigde bedrag retour of sturen we de nieuw opgevraagde producten op. Mocht je vragen hebben over ons retourbeleid dan kun je de FAQ pagina bekijken. Staat jouw vraag hier niet tussen? Laat het ons dan weten via de contact pagina.