Levering – LuxuriousLocks.nl

Levering


Na ontvangst van je bestelling gaan de toppers van ons team direct aan de slag om jouw order klaar te maken. Wanneer alle producten op voorraad zijn wordt je order dezelfde dag nog verzonden zodat je jouw favoriete producten zo snel mogelijk ontvangt.

VEILIG VERZONDEN

Geniet van gratis verzending gedurende de actieperiode en we laten jouw favoriete producten voorzien van track & tracé verzekerd bij je thuisbezorgen. Voor alle orders naar Nederland wordt Postnl ingezet en voor de orders naar België maken we gebruik van de diensten van Bpost.

Bovendien is iedere bestelling is voorzien van een tracking nummer. Op de track je order pagina kun je op ieder moment de status van je bestelling checken door je email adres en ordernummer in te vullen. Het ordernummer kun je vinden in de bevestigingsmail.

DUURZAAM

Onze duurzaam haarverzorging wordt uitsluitend geleverd via milieu vriendelijk transport omdat wij geven om onze prachtige planeet. De producten worden daarom direct vanuit de leverancier naar je toe gestuurd. Op deze manier garanderen we minimale impact te maken op de natuur zodat we hier nog lang van kunnen genieten. Bovendien kunnen we hierdoor enorm besparen op transport- en opslagkosten zodat we jou een zo laag mogelijke prijs kunnen aanbieden.

LEVERTIJD

Omdat we gaan voor minimale uitstoot en milieuschade hebben we gekozen om al onze producten direct vanuit de producten te leveren. Naast dat dit talloze voordelen met zich meebrengt is hier ook een nadeel aan. De levertijd is door deze manier van verzenden in het uiterste geval 10-20 werkdagen. In veel gevallen zal de levering echter veel minder lang op zich laten wachten. Natuurlijk beloven we dat al onze producten het wachten meer dan waard zullen zijn en steun je het milieu door bij ons te bestellen en deze manier van leveren te kiezen.

VRAGEN

Mocht je vragen hebben met betrekking tot onze leveringen dan kun je de FAQ pagina raadplegen. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

*Tijdens drukke periodes kunnen de levertijden door een hoge vraag wat langer zijn dan hierboven aangegeven. We verzoeken je vriendelijk om in dat geval even geduldig af te wachten. De orders naar België kunnen tevens wat langer duren dan onze Nederlandse zendingen.